Wednesday, June 23, 2010

JEJU ISLAND...AMAZING~~

Bismillah..Alhamdulillah,,,setelah 3 hari 2 malam bermalam,bersiang di pulau jeju yg terkenal di kalangan peminat drama MY GIRL,,,mmg penat tp senorok giler...pendek cerita pulau jeju ni pandangan ak sama ja mcm pulau Langkawi tp mesti de jugak benda yg berlainan kan?? so utk x panjangkan cerita ak nih,,ak tangkap la beberapa gambar butk menceritakan keindahan pulau jeju ni pada semua yg baca blog ak nih~~thankz pd sesiapa yg singgah kt blog ak nih...baca2 blog ak..heee,,moga2 korg pon dpt sama rasa takjub dan terpegun dgn keindahan ciptaan ALLAH,sebagaimana yg ak tgh rasa masa mlawat jeju nih~~slamat mengembara melalui gambar2 ak~~
menunggang kuda ganaz~~

dgn sonsengnim

pendakian yg memenatkan~~

tp pmndangannya MASYAALLAH~~

tgok tu 1169m kowt tinggi~~

di tepi pantai yg indah~~

air yg jernih~~

terbaeekk..hilangkan dahaga~~

menghirup udara segar~~

gua~~

pak cik bas~~

photo shooting~~

maze park~~pening kpala ak pusing2 kt cni...

tp ak bkan yg last smpai~~

berehat sebentar~~

pulau jeju yg kaya dgn batu~~

ada gaya,ad style~~

air hijau~~

sebelum berangkat masuk dlm perut kapal~~

pantai batu hitam hasil letupan gunung berapi~~

sejernih air di kali~~

senyaman tiupan bayu~~

batu kotak-kotak~~

percikan air..

deruan ombak~~

SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR!!!

6 comments:

nwahdaty91 said...

santek2!!..hahah..
terengt cter my girlz..
owh..wishing 2 be there 2..
bwak la plak leha!!..haha:)

leha said...

jom...mai korea~~ak bwk g tmpat best2!!

cik sabun said...

lawanye jeju,
jeles,:P

حسنى جميل said...

subhanallah,..cantiknya pemandangan pulau jeju..tertarik dgn batu kotak2 tu..he =)

-li.zue- said...

subhanallah!


adeyy leha.
kalo camni,
ko tayah letak pic pun takpe kot,
jeleesss lah wei!

bahaha.

*1st time singgah blog ko,baru tahu ko ada blog rupanya.ngee.

leha said...

haa~~~ak pon x aktif sgt blog2 nie~~hee....

Related Posts with Thumbnails