Thursday, July 1, 2010

announce:PIC from JEJU ISLAND, KOREA!!! (part 2)...

Bismillah..
ini adalah part 2 kpd cerita jeju island aku...teruskn membelek album ni bg sesapa yg berminat...jgn lupa komen...heee


muka penat plus excited kat teddy bear muzium..


cubaan menjatuhkan ak ke dalam tasik oleh cikgu2 ak


again muka penat dan letih


kuruskan ak dibandingkan dgn bear ni~~


keletihan mengelilingi muzium..


replika bear, si peniaga~~


perkahwinan yg so sugar~~


entrance~~~


nak ja 'u jump i jump' dlm laut nie~~


laut yg cantik giler~~


sejuk dan nyaman giler air nie~~


kampung nelayan korean version~~


tarikan di pulau jeju~~


pantai batu hitam~~

angin bertiup mcm ribut kt sini~~


menunggang ATV di jalan berbukit2~~


wif one of my korean teachers~~


taman ala2 padang pasir~~


naik feri ke UDO island-my korean teacher~~


maze park again~~


dlm hati ada taman~~



taman2 cinta~~


disini mekarnya bunga2 cinta~~


di sini angin bertiup kencang~~


tp ak tetap teruskan gelak~~

berbicara dr hati ke hati~~

hope to go there again~~pengalaman baru, di sebalik kepesatan dan kemodenan bumi sonata terdapat pelbagai rahsia alam yg tersembunyi, mampu membuka sesiapa shaja yg memandg, mencelikkn minda sesiapa shj yg merenung, meningkatkn iman bg sesiapa shaja yg berfikir....

korean people:mereka agungkan bangsa sendiri,mereka bangga bila bahsa mereka dipertuturkan,mereka pentingkan masa,mereka punya azam ,matlamat dan tekad,,,kerana itu mereka maju...'korean wave' mereka sebarkan di pelusuk dunia...tiada istilah mengalah dlm hidup mereka....hny FIGHTING...sesiapa yg lambat akan tertinggal...bukan kerana kita berjalan perlahan ttp kerana mereka yg berlari laju tanpa kenal erti penat...

p/s: kenal perbezaan mereka dan kita....

5 comments:

nabila shi said...

weyhh...
nk p jeju gakkk
u gotta bring me der
jelesss siottt

cikgu isza said...

cantik semua gambar.. sampai terasa nak pergi lak kat tempat ni..

Enchaoz said...

cantiknye...

Fyzal said...

nice place...

ira aje said...

eyhh mnarik gler laa tmpt neh ~
nak pegi jgkk ! hehe
musti byk memories besh kt sne kan =))

Related Posts with Thumbnails