Monday, September 24, 2012

PAKEJ TOUR GUIDE MURAH KE KOREA - BUDGET TRAVEL (WINTER)

Bismillah..



PAKEJ TOUR GUIDE MURAH KE KOREA - BUDGET TRAVEL (WINTER)


Bismillah..
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Berita baik kepada pembaca blogku sekalian, (ecece mcm ramai plak yg baca kan, biarla daku perasan sorg diri).
Sesiapa yg tgh plan nak melancong ke korea dgn bajet yang murah pada musim salji,esp yg muslim tapi belom ada tour guide, ini peluang keemasan utk anda.
TARIKH TRAVEL JANUARI 2013 sehingga  FEBRUARI 2013. (masa ni ja sy totally free..)
TEMPAT : Mengikut plan anda klu dh ada, ataupun boleh bincang dgn saya.(refer kt bawah utk tempat cdgan dan pakej)
HARGA : Boleh dirunding mengikut bajet anda.
PENGINAPAN : Kami tlg carikan dan harga boleh dirunding mengikut bajet anda. (min 20 000won per room)
SASARAN : Perempuan (sorg atau berkumpulan, both ok^^) atau family
*klik nama tempat utk detail^^

Namsan (South Mountain) and Seoul Tower, Seoul

Korean War Memorial, Seoul

Namdaemun (Great South Gate), Seoul


Korean Folk Village, Seoul

Yook-Sam (63) Building, Seoul

Dongdaemoon (Great East Gate), Seoul

Insadong, Seoul

Myeongdong, Seoul

Everland, Seoul

Lotte World, Seoul

Yeouido (Island), Seoul

PAKEJ MENGIKUT HARI
PILIHAN  1
 PILIHAN 2
PILIHAN 3
*yg berminat emel saya, jericle{at}hotmail{dot}com
boleh mesej ke fb saya, https://www.facebook.com/jericle

19 comments:

Future said...

Saya berminat.... tapi ade tak yg musim Spring? antara 21-28 April 2013. pls email to me : nazatul88@gmail.com

kacangayed said...

menarik nie....including tiket kapal terbang ke???

Anonymous said...

maaf lambat
boleh emel saya atau fb saya
terima kasih

Anonymous said...

Sorang jer, pm akuelailaa@gmail.com

Anonymous said...

boleh tak bg full quotation utk ke seoul+jeju..plz respon to miss_yutaka@yahoo.com

tq

Nani Rahayu Mat Noh said...

Saya dah add awak kat fb....dalam perancangan 1 may 2013 nak ke seoul....brp ya pakej utk 5h4m kat sana..

Nani Rahayu Mat Noh said...

Saya dah add awak kat fb....dalam perancangan 1 may 2013 nak ke seoul....brp ya pakej utk 5h4m kat sana..

Anonymous said...

I used to be able to find good advice from your articles.


Also visit my webpage coaching KwaZulu-Natal

Anonymous said...

I do not even understand how I stopped up right here, but I assumed this post was once good.
I do not understand who you might be but definitely you are going to a well-known blogger if you happen
to are not already. Cheers!

Stop by my weblog Site

Anonymous said...

salam.. saya dan akak saya berminat ke sana, pd mase antara 20-28 april.. klu awk sediakan, pm sy p_azimah@ymail.com.. syukran,,, =)

Anonymous said...

Hi there terrific blog! Does running a blog such as this require a massive amount work?
I've absolutely no understanding of computer programming but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share. I know this is off subject but I simply needed to ask. Thanks!

my web-site: check out

Anonymous said...

boleh email ke jericle@hotmail.com: )

Anonymous said...

Saya akan ke korea pada 4-7/10/2013. 2 orang. Penerbangan ke Busan.Tetapi akan terus ke Seoul untuk melawat tmpat menarik disana.Boleh sent quotation pada saya di email saya:farha_wardah@yahoo.com.

Anonymous said...

Tolong emel saya harga pakej utk setiap pilihan... saya nak pergi next year pada 21/4 hingga 25/4.. emel saya zulaihaadnan@yahoo.com

Anonymous said...

saya plan ke korea pada MEI 2014, emel saya, seiringsehaluan@yahoo.com

Anonymous said...

Assalam..

Boleh emelkan saya ground package ke korea untuk 2 adult and 1 8mo baby?

Tic dah beli 20-26th april 2014 turun di seoul.
Emel aj.anisjaafar@gmail.com

TIA

"syahirah" said...

Salam,

Saya sekrang tengah mencari ground package ke Busan utk 6 org dewasa.
Ticket flight 1-7 sept 2014- direct terus ke Busan.

Boleh sediakn pakej ke Busan dan kalu boleh ke Jeju.
email: nury_sss@yahoo.com

t.kasih

Mama eita said...

Boleh emailkan saya pakej utk ground saja... tiket beli sendiri.. ke korea... pulau jeju.. atau tempat2 menarik kat sana untuk 4hr 3 mlm. Untuk 2 dewasa..zurieyabdullah@yahoo.com

Ashar Mat said...

Salam
Saya bercadang ke korea pd 28/5-2/6/2016 seramai5 dewasa ( satu family ) boleh bgi quatation utk pakej tuu tak termasuk flight
Klu bleh email saya asharmt@yahoo.com
Tq

Related Posts with Thumbnails