Saturday, January 8, 2011

FULL HOUSE KOREA(RUMAH PENUH) version KAMI

Bismillah..
Assalamualaikum semua n salam sejahtera...


Lama betoi x menulis ni, jari pon rasa len dah dok taip nie..plus dgn musim sejuk yg mencengkam kalbu dan menusuk hingga ke tulang hitam la kan kata org dulu2..

Kat korea lani suhu dia mengikut laporan kaji cuaca adalah -7..haaa,, peti ais yg dok simpan ayam tu pon kalah,,huhhu tp bukan yg tu isi cerita kita malam nie..
Sebenaqnya ak nie baru ja abeh cuti seminggu.. dalam masa seminggu tue mmg banyak tempat ak bjalan menghabiskan masa,, (tp duit pon byk gak abeh..T.T) tp tu la pengalaman tu yg penting kan..

So, satu tempat yg ak pi ni nama dia Incheon,South Korea.. da satu pulau kt tempat ni yg jd lokasi penggambaran drama korea FULL HOUSE, yg Rain blakon tue...

meh ak tunjuk gambaq sket2..crita saja guna modal ayaq lioq pon x best kan..


singgah rumah senior dulu b4 bertolak

naik feri nk pegi pulau tue..


apa lagi...photo shooting la~~


tgh practise utk lakonan~~


bajet mcm heroin full house la plak..adeihh...==;




da mak cik korea yg baek tolong tgkap gambar...

ni la kisahnya FULL HOUSE version kami..

EHHH....sat2..tunggu, x abeh lagi...
kan td ak kata kami ada wat penggambaran kat umah ni kan..
kalau nak tgok vidio full house tu klik sini..
vidio trailer perjalanan full house klik sini...(tgok jgn x tgok^^)

harap berguna la pengalamanku yg siket nie utk dkongsi dgn hampa suma...
jumpa lagi di post akan datang..><>

9 comments:

MingMing said...

waa... sangat seronok!! i nak rumah tu.. dari dulu smpi skrg.. nak2..

aku said...

to mingming...
i pon,heee..i mmg bcadang nak travel kt semua tempat d korea nie..alang2 tgh study kat sini...

f_aRa_aINa989 said...

bestttttnyaaaa!!!!

aku said...

NeXT time i'll visit another interesting place in Korea and for sure will update for u guys ^^

Ainul Mardziah said...

salam sejahtera,

dah jadi follower ke 46, best dapat study sana korea bertambah terkenal kat m'sia sejak citer winter sonata tu , hero yg handsome dan cute.

aku said...

thanks for becoming my 46th followers..
im a bit buzy lately,nnt i'll update more about korea~~^^

ayik said...

I recently read your blog post. really nice.
how you arrived at full house location? did you live at Korea? :)

ayik said...

I recently read your blog post. really nice.
how you arrived at full house location? did you live at Korea? :)

aku said...

im currently studying here...=))

Related Posts with Thumbnails